Kontakt broj

098/566-328

E-Mail

info@element-namjestaj.hr

O nama

Više od 10 godina izrađujemo moderan i funkcionalan namještaj po mjeri na području cijele Hrvatske. Potrebe naših kupaca su nam na prvom mjestu, imajući u vidu Vaše želje i potrebe, kao i specifičnosti pojedinog prostora. Mjerenje je besplatno na području Baranje i okolice, a za veće udaljenosti dolazimo po dogovoru.

Osim kvalitete, povoljne cijene i brzine izrade svakom kupcu omogućujemo individualan pristup, što znači da kupac sam odabire izgled, vrstu materijala, boju, okov, uz naše stručne savjete. Izrađujemo kuhinje po mjeri kao i sav ostali namještaj, opremamo privatne i poslovne prostore.

U procesu izrade namještaja koristimo najmoderniju tehnologiju i pratimo najnovije svjetske standarde kako bi opremanje vašeg doma bilo moderno i praktično. Naše usluge uključuju mjerenje prostora, izradu skice ili računalnog prikaza, dovoz namještaja, demontažu postojećeg namještaja, ugradnju i montažu naručenih elemenata namještaja.

Sve narudžbe isporučujemo naručitelju u kratkom roku odnosno prema dogovorenom planu isporuke namještaja.

Slobodno se javite na naše kontakte, za besplatno savjetovanje i izmjeru. Ključ našeg uspjeha je zadovoljstvo naših kupaca.